Schuttersvlucht

Krimpenerwaard - Schoonhoven
Toekomstig aanbod

Over dit project

In opdracht van Gemiva-SVG en Frato Holding BV wordt het voormalige "AZS" terrein te Schoonhoven door Bruco ontwikkeld. Op de locatie staat de voormalige meubelfabriek AZS welke gesloopt zal gaan worden om plaats te maken voor een zorgvoorziening voor Gemiva en marktwoningen. De ontwikkeling vindt plaats in nauw overleg met de gemeente Krimpenerwaard en de opdrachtgevers. Bruco draagt zorg voor de volledige ontwikkeling van de locatie in samenwerking met o.a. Kokon Architectuur & Stedenbouw BV, RPS, Galjema Technisch adviesbureau, Peree Bouwadvies en Schep Makelaardij.

De locatie bevindt zich in een deel van de voormalige stadsgracht van de stad Schoonhoven. De contouren van de stadsgracht en het bolwerk zijn in het terrein nog duidelijk zichtbaar. Deze historische plek zal met respect voor de omgeving en de historie worden herontwikkeld tot een mooie plek..

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schuttersvlucht
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden