De Kragen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpenerwaard - Ammerstol
Toekomstig aanbod

€ 260.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 154m2
Kaveloppervlak
126 - 339m2

Over dit project

Aangenaam grote huizen
Wonen in de Kragen bestaat uit 36 huizen. Je hebt de keuze uit een vrijstaand geschakeld huis, een twee-onder-een-kapwoning, een terraswoning, rijtjeshuizen of hoekhuizen. Opvallend is de grootte van de huizen. Het ‘kleinste’ huis is al 124 m2 groot!

De Kragen: Ruimte om te leven, ruimte om te wonen
In Lekkerkerk wordt de laatste fase van de bijzondere buurt “de Kragen” gerealiseerd: WONEN IN DE KRAGEN! Dit nieuwbouwproject is gesitueerd in het mooie en ruim opgezette uitbreidingsgebied Tiendhoek II. De wijk grenst aan het prachtige en groene buitengebied. De eerdere fasen in dit gebied zijn al geruime tijd afgerond. Helaas heeft deze laatste fase even op zich moeten laten wachten. Gelukkig gaat deze binnenkort toch echt in verkoop. Dit is dan ook de laatste kans om een nieuwbouwwoning in deze fijne wijk te bemachtigen.

Genieten van jouw plekje in DE KRAGEN
Wonen in De Kragen is synoniem aan genieten van de goede dingen van het leven. De indeling van de wijk - met parkachtige elementen, waterpartijen en ruim bemeten kavels - garandeert een aangename combinatie van woongenot en privacy. Ook de variatie in woningtypen maakt De Kragen een gewilde locatie. Van een eengezinswoning tot twee-onder-een-kapwoning, vrijstaand geschakelde woning tot een waterbungalow. Nieuwbouwproject De Kragen biedt het allemaal; compleet met een groot aantal uitbreidingsmogelijkheden die u in staat stelt uw woning de juiste ‘personal touch’ te geven.

Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven... Het 'kleinste' tussenhuis, een rijtjeshuis van 124m2, wordt aangeboden in de prijsrange € 260.000,- tot € 280.000,- v.o.n. Bijna alle huizen zijn gelegen aan het water en hebben een tuin op het westen (rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaand geschakelde huizen) of oosten (terraswoningen en XL twee-onder-een-kapwoningen).

********************************

Meer informatie is te vinden op www.wonenindekragen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kragen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36
Prijs
€ 260.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden