Wonen in de Kragen

Krimpenerwaard
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 156m2
Kaveloppervlak
126 - 339m2
Inhoud
330 - 400m3
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

“Even was het stil rondom Tiendhoek. De crisis gooide roet in de vervolgfases. Maar nu de markt weer hersteld is en de vraag naar nieuwbouwwoningen in Lekkerkerk toeneemt, pakken we door. We hebben er veel aan gedaan om van ‘Wonen in de Kragen’ iets heel aantrekkelijks te maken. Het is tenslotte de laatste fase van Tiendhoek.”
 
Nog iets mooier
“De huizen die we jaren geleden verkochten, zijn inmiddels gebouwd en bewoond. Ga vooral eens kijken. Even de sfeer proeven en zien hoe het is geworden is. Bedenk dan wel dat deze fase nog net iets mooier wordt door het water dat het plan omringt en doorkruist. Ook de architectuur is wat verfijnder. Gebleven zijn de kwaliteit, de opties die we aanbieden en het goede afwerkingsniveau.”
 
Een goede start
“Wie een huis koopt bij Van Wijnen mag rekenen op een compleet ingerichte badkamer en toilet. Mooi sanitair van Villeroy en Boch, tegels van Mosa en natuurlijk vrijhangende toiletten. Voor de rijwoningen is een keuken opgenomen in de v.o.n. prijs. Hiervoor kun je een nette keuken met inbouwapparatuur uitzoeken. Je kunt de stelpost ook als een mooie start zien en er zelf nog geld bijleggen om tot die geweldige droomkeuken te komen.”
 
Voor iedereen
“Met het gevarieerde woningaanbod bieden we een uiteenlopende groep mensen de kans om hier te wonen. Stellen, singles - al dan niet met kinderen -, jong en oud, iedereen kan slagen in Wonen in de Kragen. Het resultaat is een prettig gemêleerde bewonerssamenstelling, net zoals in het dorp. Het leuke is dat de bewoners van deze nieuwbouwwoningen ook nog uit de nodige opties kunnen kiezen. Met een uitbouw, dakkapel en/of een andere indeling geef je je eigen draai aan dit huis.
 
Laatste kans
“Met de realisatie van deze laatste fase is Tiendhoek af. Een unieke kans dus om nieuw te wonen in een sfeervol bestaand dorp aan de Lek. We zijn blij dat we op deze manier Lekkerkerk hebben kunnen verrijken met nieuwbouw. Mooi om straks weer al die enthousiaste kopers te ontmoeten. Daar doe je het uiteindelijk voor, dat maakt ons werk zo leuk.”

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Kragen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 265.000,- tot € 445.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden