Wonen aan de Spoorsingel fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpenerwaard - Schoonhoven
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 160m2
Kaveloppervlak
100 - 300m2

Over dit project

Op de plek waar voorheen de busremise van Connexxion/Arriva was (Stationsplein 1), wordt binnenkort misschien wel uw nieuwe (t)huis gebouwd. Voor wie Schoonhoven kent, weet nu genoeg. Hier woon je straks op een fantastische plek. Een plek met historie, want het oude spoorwegstation blijft behouden. Om invulling te geven aan deze nieuwe woonbuurt willen wij de toekomstige bewoners graag om input vragen.

WOONWENSEN
Om uw woning of appartement te kunnen realiseren willen wij graag weten wat uw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat het project ook wordt gerealiseerd.

Via www.spoorzone-schoonhoven.nl komt u op de website waar een digitale enquête klaar staat. Hoe zorgvuldiger u en andere geïnteresseerden de enquête invullen, hoe beter wij het ontwerp kunnen afstemmen op uw specifieke wensen. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor uw online dashboard. Daarin staan de gegevens die u bij de aanmelding invult en uw woonwensen opgeslagen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Spoorsingel fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 250.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden