Bellevue

Krimpenerwaard
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Buitengoed Bellevue 
Prachtige vergezichten, landschappelijk groen en riante kavels met een hoogwaardige uitstraling.
Dát zijn de kenmerken van Buitengoed Bellevue in Haastrecht.

Haastrecht
Uw droomwoning kan in Haastrecht gerealiseerd worden! Een pittoresk plaatsje met slechts 4.500 inwoners, waar het veenriviertje de Vlist uitmondt in de Hollandsche IJssel. In Haastrecht zelf of in een van de naastgelegen plaatsen Stolwijk of Vlist kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Indien u meer voorzieningen wenst, bent u binnen 10 minuten in kaasstad Gouda. En als de afstand naar bijvoorbeeld uw werk groter is: binnen een mum van tijd rijdt u op de snelwegen A20 of A12.
 
In Buitengoed Bellevue heeft u de keuze uit 10 vrije bouwkavels, variërend in grootte van circa 685 tot circa 1.150 m2 . Door de ruime uitvoering van de kavels kunt u uw woning zo situeren dat u vanuit uw woning een prachtig uitzicht over de landerijen en de rivier heeft.

Binnen het beeld- en kwaliteitsplan dat voor Buitengoed Bellevue is opgesteld kunt u samen met uw (of onze) architect uw woonwensen realiseren. Ook kunnen wij u ontzorgen door de kavel met een woning aan te bieden. Kiest u bijvoorbeeld voor een klassiek herenhuis of misschien toch een romantische villa? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zoals genoemd in het beeld- en kwaliteitsplan dient u rekening te houden met de randvoorwaarden vanuit de gemeente. Een maximale inhoud van 700 m3 is hier een voorbeeld van. De bijgebouwen mogen maximaal 70 m2 bebouwd oppervlak hebben en worden vast aan de woning gebouwd. De garage mag eventueel vrijstaand gebouwd worden en wordt gerekend tot de oppervlakte voor bijgebouw.  

De locatie van het project is uniek. Binnen Buitengoed Bellevue woont u namelijk aan de Hollandsche IJssel met een eigen aanlegplaats voor een boot en/of achtertuin grenzend aan het water. Zo kunt u met uw eigen vaartuig de fraaie landelijke omgeving verkennen. De Reeuwijkse Plassen zullen al snel een grote aantrekkingskracht op u uitoefenen.

Vrijheid voor uw woonwensen
De aanschaf van een particuliere bouwkavel in Buitengoed Bellevue betekent exclusief wonen, waarbij er veel vrijheid is om al uw woonwensen te laten uitkomen. Maar bovendien is het genieten van het avontuur om uw perfecte woning te creëren!
 
Tijdens het gehele ontwikkelingstraject van uw eigen woning kunt u altijd terugvallen op de kennis en ervaring van Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. De keuze of u zich, daar waar nodig, laat ontzorgen bij de totstandkoming van uw droomwoning is dus volledig aan u.

Interesse
Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek of wilt u meer informatie ontvangen? Bezoek onze website  www.kavels-bellevue.nl of bel met Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. op telefoonnummer 078 – 633 39 11.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bellevue
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden