De Pionier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpenerwaard - Schoonhoven
Archief

€ 365.000,- tot € 380.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
81 - 87m2
Inhoud
240 - 260m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Welkom bij De Pionier
In Schoonhoven Noord vindt een ware metamorfose plaats. Het winkelgebied aan de Albert Plesmanstraat wordt opnieuw ingericht en er worden 12 duurzame appartementen gebouwd. Wat wilt u nog meer, alle voorzieningen rondom uw woning en op wandelafstand ligt de oude binnenstad van Schoonhoven.

Er zijn 4 woningtypen met een woonoppervlakte van ca. 81 tot 87 vierkante meter. Een aantal woningtypen kunnen desgewenst als doorzonwoning of met de woningkamer over de gehele breedte van het appartement worden uitgevoerd.

De entree van De Pionier bevindt zich aan de zijde van de Beneluxlaan. U vindt hier de postvakken, de liftinstallatie, het trappenhuis en de toegangsdeur naar de gemeenschappelijke fietsenberging met oplaadvoorzieningen voor uw elektrische fiets. Rondom De Pionier is volop parkeergelegenheid.

Energiezuinig wonen in een comfortabel appartement
De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau. Er is aan alles gedacht, om u er zo fijn mogelijk te laten wonen.

grote raampartijen waardoor heel veel daglicht binnenkomt;
riante living met complete keuken inclusief inbouwapparatuur;
ruime badkamer inclusief sanitair, badkamermeubel met spiegel, glazen douchewand, grote tegels en luxe kranen;
een extra ruime berging in uw appartement;
fraaie buitenruimte.
Wonen met lage maandlasten, dat klinkt aantrekkelijk en is geen utopie in De Pionier. Uw appartement is uitstekend geïsoleerd en wordt zeer energiezuinig uitgevoerd. Dit vertaalt zich in een zeer lage energieprestatie, dit wil zeggen dat er onder andere extra zonnepanelen zijn toegevoegd, de appartementen geen gasaansluiting hebben, er standaard vloerverwarming is voorzien en dat hierdoor het energieverbruik laag is.

Schoonhoven
De ligging
Vanuit uw appartement loopt u binnen 10 minuten zo naar het historische centrum van Schoonhoven. U wilt nog even langs dat leuke boetiekje en even neuzen in die gezellige woonwinkel. Onderweg kijkt u in de etalages van ateliers en edelsmederijen. Er zijn er genoeg. Na het winkelen ploft u neer op een zonnig terrasje, bestelt een cappuccino en kijkt uit over de grachten.

Het eeuwenoude vestingkwartier is sowieso prachtig. U bent ook meteen bij de veerdienst over de rivier bij Schoonhoven, de belangrijkste verbinding is tussen de Alblasserwaard en Krimpenerwaard. Eenmaal bij het water krijg je ook meteen zin om erop uit te trekken. Wat gaat u doen? Wandelen of een fietstocht maken langs de Lek? U besluit naar het strandje van Willige Langerak te gaan, het is er gezellig druk. Aan de overkant ziet u het vestingstadje Nieuwpoort liggen.

Voor meer informatie zie projectsite: www.wonenindepionier.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pionier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 365.000,- tot € 380.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden