Nijverij

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Krimpenerwaard - Schoonhoven
Actueel aanbod

€ 227.500,- tot € 1.500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
38 - 199m2

Over dit project

NIJVERIJ - 81 KOOPAPPARTEMENTEN - SCHOONHOVEN

** VERKOOP GESTART **
Het is zover! Nijverij is in verkoop. De verkoop is gestart van de 81 appartementen aan de Lek. Interesse? Alle verkoopdocumentatie, zoals de verkoopbrochure, verkooptekeningen, technische omschrijving, prijslijst en inschrijfformulier staat online. De woningen zijn toegewezen, echter kunt u zich altijd als reservekandidaat inschrijven.

PROMINENT WONEN EN LEVEN LANGS DE LEK
In Schoonhoven wordt op het voormalige DIKA-terrein langs de Lek nieuwbouwplan Nijverij ontwikkeld; een prachtige, nieuwe entree zuidelijk aan de rand van de stad. Hier heten 3 comfortabele woongebouwen inwoners en bezoekers van harte welkom. Op deze unieke plek aan de Lek wordt het prominent wonen en leven, genietend van misschien wel het mooiste uitzicht van Zuid-Holland.

WONEN IN EEN HISTORISCHE STAD MET EEN ZILVEREN RANDJE
Schoonhoven is bekend van het zilverambacht. De stad wordt niet voor niets de zilverstad genoemd. Al meer dan 700 jaar wordt er het prachtigste zilverwerk vervaardigd. Een ouderwets mooie traditie, die tot op de dag van vandaag bestaat.

Deze rijke historie zie je ook terug in de binnenstad. Wie vanuit Nijverij via de nieuwe looproutes naar het centrum van Schoonhoven wandelt, komt ze vanzelf tegen. De bastions en het vestigingswerk bijvoorbeeld, maar ook de fraaie grachten met erlangs de verbluffend mooie grachtenpanden. Het maakt van Schoonhoven een charmante cultuurhistorische parel aan de rand van het Groene Hart.

Het DIKA-terrein zelf heeft een rijk arbeidsverleden, meteen herkenbaar aan de iconische schoorsteen. Deze blijft staan als een trotse herinnering aan de oorspronkelijke functie van het terrein. Hier gingen vroeger de handen uit de mouwen. Een houtzagerij, een graanmaalderij, een glasfabriek en – recentelijk nog – een groente-, fruit- en kruidenverwerker. DIKA was het allemaal.

WAT ’N (TOP)LOCATIE!
In Nijverij woon je tussen het comfort en de voorzieningen van de stad en de rust van de natuur. De historische binnenstad en alle belangrijke voorzieningen liggen op loopafstand. Wil je er lekker op uit, dan fiets je zo het Groene Hart in. Of je steekt de Lek over met de veerpont en ontdekt daar de weidse polders tussen de Lek en de Waal. Maar het mooiste van alles is misschien wel het uitzicht dat je hebt over de Lek. Elke dag zo ontwaken is goud waard.

Vanaf eind 2024 wordt in Nijverij gewoond en geleefd. Drie fraaie woongebouwen met in totaal 81 studio’s, appartementen en penthouses maken het mogelijk. Onder het verhoogde dek – waar de woongebouwen op rusten – is op maaiveld meer dan voldoende ruimte om te parkeren. Eenmaal klaar is Nijverij een energiek nieuw stukje Schoonhoven waar wonen, werken en ontspannen elkaar versterken. Een trotse nieuwe pagina in de rijke geschiedenis van Schoonhoven.

3 FRAAIE WOONGEBOUWEN
Nijverij is een mooie nieuwe bladzijde in het verhaal van Schoonhoven. De 3 woongebouwen staan samen op een verhoogd dek en zijn verbonden door de tuin op het dek; een openbare ruimte met veel groen die voor de nodige dynamiek zorgt. Onder het dek is voor de inwoners voldoende parkeerruimte gereserveerd. In totaal worden in Nijverij 9 studio’s, 64 appartementen en 8 penthouses gerealiseerd.

GEBOUW DE DROGERIJ
12 APPARTEMENTEN EN 2 PENTHOUSES
De appartementen van De Drogerij liggen in het kleinste gebouw van Nijverij. Het gebouw telt 4 verdiepingen met in totaal 14 appartementen, waarvan 2 penthouses. De appartementen in De Drogerij beschikken allemaal over een buitenruimte plus een parkeerplek en privéberging onder het dek. En misschien wel het leukste; vanuit elk appartement is er een fantastisch uitzicht op de Lek.

De appartementen varieren in woonoppervlakte van 58m2 t/m 140m2 en in koopsommen vanaf € 289.500,- VON voor een 2-kamer appartement en vanaf € 439.500,- VON voor een 3-kamer appartement. De 4-kamer appartementen hebben alleen een woonoppervlakte van 108m2 en koopsommen vanaf € 490.000,- VON. De penthouses in gebouw De Drogerij worden vanaf € 830.000,- VON aangeboden.

GEBOUW DE ZAGERIJ
9 STUDIO'S, 32 APPARTEMENTEN EN 4 PENTHOUSES
De Zagerij is het grootste en het meest noordelijk gelegen gebouw van Nijverij. In dit 6 verdiepingen tellende gebouw worden in totaal 45 appartementen gerealiseerd, waarvan 4 penthouses en 13 appartementen ‘op het dek’. De overige appartementen liggen verspreid over de verdiepingen. Elk appartement is voorzien van een buitenruimte plus een parkeerplek en privéberging onder het dek.

De 9 studio's varieren in woonoppervlakte van 38m2 t/m 45m2 en in koopsommen vanaf € 227.500,- VON. De 32 appartementen varieren in woonoppervlakte van 59m2 t/m 113m2 en in koopsommen vanaf € 279.500,- VON voor een 2-kamer appartement en vanaf € 440.000,- VON voor een 3-kamer appartement. De 4-kamer appartementen hebben alleen een woonoppervlakte van 113m2 en koopsommen vanaf € 500.000,- VON. De penthouses in gebouw De Zagerij worden vanaf € 680.000,- VON aangeboden.

GEBOUW DE BLAZERIJ
20 APPARTEMENTEN EN 2 PENTHOUSES
Het uit 5 verdiepingen bestaande woongebouw De Blazerij telt in totaal 22 appartementen, waarvan 2 penthouses. Uitzicht gegarandeerd voor de bewoners. Wie richting het oosten kijkt, geniet van de fraaie weidsheid van de omgeving met de Lek die zich een weg richting Schoonhoven baant. Elk appartement is voorzien van een buitenruimte plus een parkeerplek en privéberging onder het dek.

De appartementen in gebouw De Blazerij varieren in woonoppervlakte van 89m2 t/m 199m2 en in koopsommen vanaf € 440.000,- VON voor een 3-kamer appartement en vanaf € 490.000,- VON voor een 4-kamer appartement. De penthouses in gebouw De Blazerij worden vanaf € 1.275.000,- VON aangeboden.

VOORDELEN VAN DE NIJVERIJ
Kies je voor Nijverij, dan kies je voor een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan gasloos wonen, een warmtepomp voor bodemwarmte en een centrale ventilatie met warmteterugwinning. Kortom: heel duurzaam en energiezuinig. Je merkt het zodra je de deur opent, je merkt het aan het comfort en je merkt het maandelijks aan je energienota!

Alle appartementen worden compleet afgewerkt met fraai afgewerkte badkamer en keuken en worden gebouwd onder Woningborg garantieregeling.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nijverij
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 81 beschikbaar
Prijs
€ 227.500,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden