De Bol

Krimpenerwaard - Schoonhoven
Actueel aanbod

€ 340.000,- tot € 425.000,-

Over dit project

Aan de rand van Schoonhoven Noord ligt De Bol. Een nieuwe wijk gebouwd in jaren '30 stijl. De huizen zijn gebouwd met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking. In januari 2011 startte de bouw en inmiddels telt de wijk 31 nieuwe woningen en 2 appartementencomplexen. De nieuwbouwwijk lijkt in eerste opzicht helemaal af... Toch zijn er nog plekken vrij waar binnenkort gebouwd wordt! In totaal zijn er momenteel 4 vrije kavels en 8 twee-onder-één-kap woningen te koop!

Vrije kavels
In de Bol fase 2 zijn vier vrije kavels te koop. Dit is een stuk grond, waar u een eigen woning op kunt (laten) bouwen. In de eerste fase is er één kavel verkocht, hier staat inmiddels al een vrijstaande villa. Omdat ieder kavel uniek is, hebben ze elk een eigen 'kavelpaspoort'. In dit paspoort vindt u alle belangrijke informatie over de kavel en de bijbehorende mogelijkheden.

Twee-onder-1-kapwoningen
In de Bol fase 2 zijn ook 8 twee-kappers (twee-onder-één-kap woningen) te koop. Deze worden gebouwd tussen de twee-kappers die al gebouwd zijn in de eerste fase.

Omgeving
De Bollocatie wordt niet voor niets Het uitzicht van Schoonhoven genoemd. De Bollocatie ligt namelijk op een unieke plek: direct aan de Vlist, waarachter het open landschap van de Krimpenerwaard ligt. Hier ligt het Groene Hart letterlijk aan de voortuin van de toekomstige woningen! Het uitzicht bestaat uit weilanden, bomen en in de verte een kerktoren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bol
Koopwoningen
8
Prijs
€ 340.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden