Hooijkaas

Krimpenerwaard - Schoonhoven
Actueel aanbod

€ 332.500,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 174m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Nog 2 te koop!

Het spraakmakende project "Hooijkaas Schoonhoven" is in verkoop. Laat je informeren door de makelaar
Het project omvat 27 woningen, variërend in twaalf herenhuizen, twee terraswoonhuizen, een vrijstaand woonhuis, vier appartementen, vier studio's en vier poortappartementen. De invulling van de plattegronden verschilt per soort woningen waarbinnen ook nog verscheidenheid zichtbaar is. Kortom, voor ieder wat wils.

Het nieuwbouwproject 'Hooijkaas' is gesitueerd op het terrein van de voormalige Zilverfabriek Hooijkaas. 'Hart van Houten' ligt in het centrum van Schoonhoven met winkels op steenworp afstand, cultuur en natuur voor het oprapen. U vindt in Schoonhoven een gezellig centrum met een ruime diversiteit aan winkels. Een veelzijdige mix van 'grote' winkelketens en 'kleine' lokale winkels.

Het plan wordt gerealiseerd tussen authentieke bebouwing, waarbij het parkeren binnenplans is opgelost. De inrit van het binnenhof aan het Klooster is te bereiken vanaf de Korte Dijk en de uitrit is aan de andere zijde aan de Molenstraat. In het binnenhof, welke een groen karakter heeft, worden parkeerplekken (in eigendom) gerealiseerd. Op het Westblok worden openbare parkeerplekken gerealiseerd..

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hooijkaas
Koopwoningen
2 (waarvan 27 beschikbaar)
Prijs
€ 332.500,- tot € 335.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Krimpenerwaard.

Aanmelden