Terug naar Project

Vrije Kavel

In Buitengoed Bellevue heeft u de keuze uit 10 vrije bouwkavels, variërend in grootte van circa 685 tot circa 1.150 m2 . Door de ruime uitvoering van de kavels kunt u uw woning zo situeren dat u vanuit uw woning een prachtig uitzicht over de landerijen en de rivier heeft. Binnen het beeld- en kwaliteitsplan dat voor Buitengoed Bellevue is opgesteld kunt u samen met uw (of onze) architect uw woonwensen realiseren. Ook kunnen wij u ontzorgen door de kavel met een woning aan te bieden. Kiest u bijvoorbeeld voor een klassiek herenhuis of misschien toch een romantische villa? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.
 Zoals genoemd in het beeld- en kwaliteitsplan dient u rekening te houden met de randvoorwaarden vanuit de gemeente. Een maximale inhoud van 700 m3 is hier een voorbeeld van. De bijgebouwen mogen maximaal 70 m2 bebouwd oppervlak hebben en worden vast aan de woning gebouwd. De garage mag eventueel vrijstaand gebouwd worden en wordt gerekend tot de oppervlakte voor bijgebouw.  
De aanschaf van een particuliere bouwkavel in Buitengoed Bellevue betekent exclusief wonen, waarbij er veel vrijheid is om al uw woonwensen te laten uitkomen. Maar bovendien is het genieten van het avontuur om uw perfecte woning te creëren!
  Tijdens het gehele ontwikkelingstraject van uw eigen woning kunt u altijd terugvallen op de kennis en ervaring van Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. De keuze of u zich, daar waar nodig, laat ontzorgen bij de totstandkoming van uw droomwoning is dus volledig aan u.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km